Office Hotel Zuid

Een groene kantoorruimte naast de stad
Home / Locaties / Office Hotel Zuid
Fonteinlaan 5, Haarlem, Nederland
Bekijk op kaart
Nabij de binnenstad
Tegenover park de Haarlemmerhout
Parkeren op eigen terrein

Office Hotel Zuid is gelegen op een toplocatie, op slechts enkele minuten van Haarlem centrum en naast stadsbos ‘Haarlemmerhout’. De locatie beschikt over 30 moderne kantoorruimtes vanaf 22 m2. Iedere ‘bewoner’ van Office Hotel Zuid mag drie uur per week gratis gebruikmaken van de vergaderruimte (o.b.v. beschikbaarheid). Naast Office Hotel Zuid is een La Place restaurant gevestigd, perfect om eens lekker te lunchen. De binnenstad is bereikbaar met de fiets, auto of zelfs lopend.

16m² tot 84m²

Vanaf €400,- per maand

Glasvezel internet

Ontvangsthal
Vergaderzalen
Pantry

Parkeerplek voor €95,- p.m.

Bus stop voor de deur

Boek direct je werkruimte

Plan een rondleiding

Nieuwsgierig geworden? We geven je graag een rondleiding bij Office Hotel Zuid, zodat we je alles kunnen vertellen over de locatie, de mogelijkheden en ontwikkelingen.

Plan een rondleiding

Bereikbaarheid

Office Hotel Zuid heeft een directe verbinding met de N205 met aansluiting op de A9 richting onder andere Amsterdam, Den Haag, Utrecht of richting Alkmaar.

Op het achtergelegen, eigen parkeerterrein is ruime parkeergelegenheid (€ 95 p.m.) Bushalte Dreef, Florapark en Rustenburgerlaan liggen op loopafstand.

Het centrum van Haarlem is zowel lopend als met de fiets makkelijk te bereiken.

Omgeving

Office Hotel Zuid is gelegen op een toplocatie, op slechts enkele autominuten van Haarlem centrum. Het pand ligt aan de rand van het stadsbos Haarlemmerhout, ook wel bekend als ‘de Hout’. Leuk om te weten is dat dit het oudste stadsbos van Nederland is! Naast Office Hotel Zuid is een La Place restaurant gevestigd, perfect om eens lekker te lunchen. De binnenstad is bereikbaar met de fiets, auto of zelfs lopend.

Wat onze klanten zeggen

Onze andere locatie

Office Hotel Zuid

Kennemerplein 20, 2011 MJ Haarlem
Nabij de binnenstad
Tegenover park de Haarlemmerhout
Parkeren op eigen terrein