Home / Blog / Nieuws / Recreated by Luigi Prins
Nieuws

Recreated by Luigi Prins

Op dinsdag 29 oktober was de Beter Business partner bijeenkomst in het Office Hotel. Tijdens deze bijeenkomst werd er door Luigi Prins, directeur van Cobraspen, een presentatie gegeven over de complete ontwikkeling van het nieuwe winkelcentrum Plaza West. Het hergebruik van bestaand vastgoed heeft pas 5 jaar geleden echt toevlucht genomen in Nederland, maar Luigi Prins doet het al bijna 30 jaar. Hij noemt dit gekscherend recreation. Tot deze recreation behoort ook Office Hotel. 

Recreated by Luigi Prins: Office Hotel 

Het terrein waar Office Hotel op gelegen is, staat ook wel bekend als het voormalige Expeditie Knoop Punt. Het terrein kent dan ook een rijke geschiedenis. Van kolenhaven en rangeerterrein tot EKP terrein van de PTT Post. Na deze bedrijvigheid is het even rustig geweest omtrent het terrein, waarna Cobraspen Vastgoedontwikkeling onder leiding van Luigi Prins een nieuw bestemmingsplan had voor dit terrein. 

Zoals eerder benoemd doet Luigi Prins al bijna 30 jaar aan recreation, ook op het EKP terrein is dit het geval, met als nieuwe ontwikkeling Plaza West, hét nieuwe winkelcentrum van Haarlem. 


Office Hotel is onderdeel van deze nieuwe ontwikkeling. Plaza West staat namelijk voor bedrijvigheid, wonen en winkelen op een levendige herontwikkelingslocatie in Haarlem West. De ontwikkeling van Plaza West is vanaf juni 2013 in volle gang en gaat steeds meer leven.

Bekijk hier het verslag en foto’s van de Beter Business bijeenkomst

Deel dit artikel

Ga direct naar

Event organiseren?

Laat je telefoonnummer achter en we bellen je terug om de mogelijkheden te bespreken.