Home / Blog / Nieuws / Office Hotel huurders Joost & Bart: “Wil je in deze dynamische wereld meetellen, dan moet je een goed verhaal hebben en zorgen dat je communicatie er professioneel uitziet”
Nieuws

Office Hotel huurders Joost & Bart: “Wil je in deze dynamische wereld meetellen, dan moet je een goed verhaal hebben en zorgen dat je communicatie er professioneel uitziet”

Joost Klinkenberg en Bart Landman, oprichters van HSTotaal Communicatie & Design, zijn twee ervaren rotten in het communicatievak. Joost (adviseur & projectmanager) helpt opdrachtgevers bij hun communicatievraagstuk en Bart geeft als art director & designer vorm aan alle communicatiemiddelen. Sinds mei 2018 is hun kantoorruimte bij Office Hotel de uitvalsbasis voor hun zeer uiteenlopende projecten.
 
Joost en Bart, wat doen jullie precies?
Joost: “We vinden creativiteit in communicatie erg belangrijk en helpen onze klanten vanaf het eerste advies en idee tot aan de technische oplevering. Je kunt hierbij denken aan huisstijlen, websites, bedrijfspresentaties, infographics, beurspresentaties en nog veel meer. We produceren dus zowel voor digitale media als voor print media. We werken voor overheden, organisaties, start-ups en gevestigde namen.”
Bart: “Design speelt daarbij een belangrijke rol. Wil je in deze dynamische wereld meetellen, dan moet je naast een goed verhaal een professionele uitstraling hebben. Veel bedrijven schakelen daarom professionals zoals wij in.”
 
Waarom een vaste kern en netwerk?
Bart: “Joost en ik werken al 18 jaar samen. Toen we ons bedrijf net startten, hadden we veel vaste mensen op de loonlijst. Maar opdrachtgevers zijn veeleisend en vragen flexibiliteit, kwaliteit en snelheid. We hebben daarom in de afgelopen jaren een vaste kern van specialisten om ons heen verzameld in ons communicatienetwerk deCluster. Ons netwerk bestaat uit een hechte groep van ervaren professionals, waarmee we al jaren samenwerken voor kleine en grote klussen. Wanneer we een opdracht binnenhalen, bekijken we welke professionals het beste aansluiten bij de opdracht en wie er beschikbaar zijn.”

Wat zijn de belangrijkste uitdagingen binnen de communicatiebranche?
Joost: “De snelheid waarmee het vak zich ontwikkeld. Zo wordt technologie binnen het communicatievak steeds belangrijker: big data, algoritmen, klantprofielen en social media. Deze ontwikkeling gaat veel veranderen. Maar waar het uiteindelijk om draait is toch wat je als bedrijf te vertellen hebt, hoe je overkomt en hoe geloofwaardig je bent, dát bepaalt of iemand met je in zee gaat. Dat geldt voor bedrijven, gemeenten, organisaties en misschien wel vooral voor start-ups.”
 
Waarom hebben jullie voor Office Hotel Haarlem gekozen?
Bart: “Office Hotel biedt voor ons het complete pakket. Het gebouw aan het Kennemerplein heeft veel karakter en de kamers zijn net en licht, dat vinden wij belangrijk. Daarnaast zijn telefonie en internet al voor je geregeld en is de bereikbaarheid van het kantoorgebouw uitstekend. De professionele uitstraling en goede bereikbaarheid waarderen ook onze klanten. Het is bovendien leuk dat, omdat de locatie centraal gelegen is, we ook buiten de deur kunnen vergaderen met koffie en appeltaart of kunnen lunchen bij die goede viskraam om de hoek.”
 
Wat is jullie tip voor ondernemers?
Joost: “Ik denk dat ik ook namens Bart kan spreken als ik zeg: ga samenwerken! Iedere ondernemer heeft z’n eigen expertise en zo kunnen we elkaar helpen. Dus loop ook eens bij ons binnen, een goed gesprek levert je altijd iets op. Wij kijken in ieder geval graag eens mee naar de manier waarop jij communiceert. Een tweede tip: schrijf je op onze website in voor onze communicatietips. Met onze tips kun je direct aan de slag!”

Nieuwsgierig geworden naar wat HSTotaal Communicatie & Design voor jouw bedrijf kan betekenen? Meer informatie over het bedrijf van Joost en Bart vind je op hun website of stuur ze een mail (mail@hstotaal.nl).
Wil jij ook je verhaal doen in deze rubriek? Stuur ons dan een mail.
 

Office Hotel Haarlem

Office Hotel Haarlem is een all-in kantorenconcept waar je als ondernemer vanaf €295,- per maand over een eigen kantoor beschikt. Office Hotel verzorgt onder andere de algemene ruimtes, een supersnelle internetverbinding en nog veel meer! Je vindt onze bedrijfsverzamelgebouwen op drie locaties: één in Haarlem Zuid (naast de Haarlemmerhout), één direct naast Centraal Station van Haarlem en één direct naast alle uitvalswegen, namelijk in Haarlem Oost.
 
In de maand september viert Office Hotel haar 5-jarig bestaan met een speciale aanbieding. Nieuwe huurders ontvangen bij het afsluiten van een contract, de eerste 5 maanden namelijk 5% korting op de maandelijkse huurprijs! Dus dit is hét moment jouw bedrijf het representatieve kantoor te geven dat het verdient. Meer informatie over de voorwaarden vind je 

hier.

Deel dit artikel

Ga direct naar

Event organiseren?

Laat je telefoonnummer achter en we bellen je terug om de mogelijkheden te bespreken.