Home / Blog / Nieuws / Nieuw: Office Hotel Station
Nieuws

Nieuw: Office Hotel Station

Ben je op zoek naar een kantoorruimte in het centrum van Haarlem, met goede bereikbaarheid en een aantrekkelijke prijs? Dan is Office Hotel Station precies wat je zoekt. Office Hotel Station beschikt over all-in kantoorruimtes, is gelegen naast het station en heeft een parkeerplaatsen op eigen terrein. Office Hotel Station is nog geen drie maanden open en al voor de helft gevuld, wees er dus snel bij.
 

  • All-in kantoorruimtes
  • Stationslocatie
  • Prive parkeerterrein
  • Stationsgarage


Na het succes van onze eerste Office Hotel locatie, hebben de eerste bewoners hun intrek genomen in onze tweede locatie. Tweede locatie? Ja zeker, een aantal maanden geleden is Office Hotel Station geopend. Zoals de naam al doet vermoeden, het is inderdaad een stationslocatie. Hetzelfde concept maar net even iets anders.
 
We horen je denken “wat is er dan anders?”. Laten we beginnen met wat er hetzelfde is: kantoorruimtes met een totaalpakket, waaronder supersnel internet, voip telefonie, flexibiliteit, gebruik openbare ruimtes en een goede bereikbaarheid. Office Hotel Station beschikt over 15 unieke kantoorruimtes, van 12m2 tot 50+m2. Wat er anders is: deze locatie heeft luxe uitstraling, beschikt over ‘turn key’ kantoorruimtes, heeft een stationslocatie en dus een goede bereikbaarheid tegen een betaalbare prijs.
 
Pal naast Haarlem station
Office Hotel Station ligt direct naast het station van Haarlem, op Kennemerplein 20. Bereikbaarheid is dus geen issue, want: je kantoor is centraal gelegen in het centrum en er gaat een trein naast de deur.
 
Parkeren op het Office Hotel terrein
Kantoorruimte in het centrum, dat betekent vaak: geen parkeerplek beschikbaar. Maar niet bij Office Hotel Station, op het terrein zijn namelijk diverse parkeerplaatsen te huur. Voor het bezoek is er een ruimte parkeergarage tegenover het station.
 
Ready for business
Na het huren van een nieuwe kantoorruimte wil je er natuurlijk zo snel mogelijk intrekken. Bij Office Hotel Station zijn de units gemeubileerd en kun je de ruimte dus direct betrekken. Dus, snel de verhuisdozen in een busje en op naar Kennemerplein 20 om daar direct aan de slag te kunnen.
 
Dit alles voor een betaalbare prijs 
Office Hotel Station ligt op een A-locatie, er is voldoende parkeergelegenheid, gemeubileerde ruimtes, all-in services en dat allemaal voor een betaalbare prijs. Vraag gerust een vrijblijvende rondleiding aan, dat kan gemakkelijk door hier te klikken of bel ons: +31 (0)23 541 11 44. Binnenkort zal er ook een Office Hotel geopend worden in Haarlem Noord en Haarlem Zuid. Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

Deel dit artikel

Ga direct naar

Event organiseren?

Laat je telefoonnummer achter en we bellen je terug om de mogelijkheden te bespreken.