Home / Blog / Nieuws / Kom je ook een keer langs op onze nieuwste locatie in Haarlem Zuid?
Nieuws

Kom je ook een keer langs op onze nieuwste locatie in Haarlem Zuid?

Bij Office Hotel Haarlem kun je terecht voor een werkplek die past bij jou, jouw bedrijf en jouw budget. Met drie locaties in Haarlem (west, noord en station) en een vierde in de planning (oost) zit er vast een prettige werkplek voor jou bij. Bijvoorbeeld onze nieuwste locatie, Office Hotel Zuid aan de Fonteinlaan in Haarlem. Wat ons betreft een toplocatie om je kantoor te vestigen. We horen je denken ‘waarom dan’? Nou hierom: een kantoorruimte in Haarlem Zuid betekent dichtbij de uitvalswegen van Haarlem, voor je het weet ben je op weg naar Amsterdam of Utrecht. Daarnaast ligt je kantoor in een rustige omgeving, sterker nog, direct naast het Haarlemse bos ‘de Haarlemmerhout’. Kijk dan ook niet vreemd op wanneer je mannen met stropdas en vrouwen op hakken ontspannen (ja echt) door het bos ziet wandelen. En dan nog een pluspunt: er zit een La Place naast de deur, dat worden dus lekkere broodjes tijdens de vergadering!

All-in kantoorruimtes in Haarlem Zuid

Niet alleen de omgeving heeft pluspunten, Office Hotel Zuid heeft ook hartstikke voordelen voor jou als ondernemer. Zo is er keuze uit maar liefst dertig moderne kantoorruimtes, verdeeld over de begane grond en de eerste verdieping. De entree heeft een chique maar zakelijke uitstraling en is de blikvanger van het gebouw. bij Office Hotel huur je all-in kantoorruimtes, dit betekent inclusief glasvezel internet, VoIP telefonie, bemande receptie en beperkt gratis gebruik van de vergaderfaciliteiten. En daar blijft het niet bij, zo is er ook een actieve community en geniet je van onze aantrekkelijke partner deals.

Kom je een keer koffie drinken? 

Naast kantoorruimtes ben je ook van harte welkom in onze flexkantoren en flexplekken. Deze boek je makkelijk en snel via officehotel.nl. Wil je een keer een rondleiding of een dagje proefdraaien op Office Hotel Zuid of een van onze andere locaties? Bel of mail ons dan gerust om een afspraak te maken voor een kop koffie op een van Office Hotel locaties.
 
Your office is our business
 
Het Office Hotel team

023-54 11 144
Welkom@officehotel.nl
www.officehotel.nl

Deel dit artikel

Ga direct naar

Event organiseren?

Laat je telefoonnummer achter en we bellen je terug om de mogelijkheden te bespreken.