Home / Blog / Nieuws / Huurder Lars Dobber vertelt
Nieuws

Huurder Lars Dobber vertelt

Elke maand laten we een huurder aan het woord. Hij of zij stelt zich voor en deelt zijn of haar ervaring met Office Hotel. Deze keer is dat Lars Dobber van Schipholpost.com.

 ‘Office Hotel is betaalbaar en flexibel voor startups’ Lars Dobber vertelt

Bij Office Hotel is geen dag hetzelfde vertelt Sanne, locatiemanager Office Hotel. Elke dag weer leer ik nieuwe mensen kennen die hun dromen najagen en hun eigen bedrijf hebben opgezet. Zij zijn niet meer afhankelijk van een werkgever en hebben in feite hun eigen toekomst in handen! Lars Dobber is directeur-eigenaar van Schipholpost.com en huurt al sinds 2015 kantoorruimte bij Office Hotel. Hij is daar altijd druk bezig met zijn eigen bedrijf.

Lars Dobber: ‘Het leuke aan Office Hotel vind ik dat ze gericht zijn op allerlei soorten ondernemers en dat ze voor startups betaalbaar en flexibel zijn. Hierdoor ontstaat er een leuke ondernemende club van verschillende bedrijven en mensen.’ Lars huurt kantoorruimte op de locatie Oost aan de Richard Holkade in Haarlem. ‘Office Hotel Oost straalt rust en gezelligheid uit en ik voel me hier thuis. Ik maak graag gebruik van de luxe koffieautomaat in de lobby en ik eet regelmatig de vers gemaakte soep in het bedrijfsrestaurant. Het gezellige en klantgerichte team van de catering zorgt altijd voor een heerlijke lunch.

Schipholpost.com is een innovatief postbedrijf dat internationale post en pakketverzending levert aan de zakelijke markt. Doordat webshops zich steeds meer richten op Europese en mondiale doelgroepen, groeit deze markt erg hard. Er komen er steeds meer alternatieve postverzenders, die concurreren met de grotere spelers in de markt. Het sorteercentrum van schipholpost.com ligt in de buurt van Schiphol. Dit centrum werkt al 20 jaar als “wholesaler” in de internationale postbranche. Op initiatief van Lars richten zij zich nu ook op de Nederlandse zakelijke verzender. Van januari 2016 tot maart 2017 heeft Lars dit met veel succes gerealiseerd onder de naam Portoadvies.nl.

Door jarenlange ervaring heeft Lars geleerd dat bedrijven postverzending over het algemeen complex en duur vinden. In deze tijd moet postverzending eenvoudig, eerlijk en betaalbaar zijn voor elke zakelijke verzender. Schipholpost.com speelt hier slim op in door transparant en klachtgericht te werk gaat. Zo is Schipholpost.com tot nu toe de enige die online transparante én scherpe internationale tarieven communiceert. Het doel van Schipholpost.com is om zo de winstmarge met de klant te delen en de postverzending eenvoudiger én voordeliger te maken.

Schipholpost.com zorgt ervoor dat Internationale post wordt opgehaald in Nederland én omliggende landen. Deze post wordt vervolgens gesorteerd op land en daarna aangeboden bij de nationale postbedrijven in het land van bestemming. Deze zorgen voor het bezorgen op het juiste adres.
Zo biedt schipholpost.com bezorging aan via buitenlandse postnetwerken, maar de kosten zijn gemiddeld 20% lager. Postopdrachten zijn eenvoudig en online aan te bieden.
Ondertussen heeft Schipholpost.com al uitgeverijen, webshops, communicatiebureau‘s, drukkerijen, internationale bedrijven én een bekende luchtvaartmaatschappij als klant en ze groeien steeds verder.

Wij zijn trost op onze Office Hotel huurder. Wil je graag in contact komen met Lars Dobber? Stuur dan een persoonlijke e-mail naar lars@schipholpost.com of ga naar Schipholpost.com voor meer informatie.

Net als Lars ook van je idee een business maken? En heb je daarvoor een professioneel kantoor nodig? Kijk op www.officehotel.nl of stuur een e-mail naar info@officehotel.nl.

Your office, our business!
Wil jij ook je Office Hotel verhaal kwijt? Stuur dan een mailtje naar info@officehotel.nl.  

Deel dit artikel

Ga direct naar

Event organiseren?

Laat je telefoonnummer achter en we bellen je terug om de mogelijkheden te bespreken.