Home / Blog / Nieuws / Geslaagde opening van Seats2Meet in Office Hotel Zuid
Nieuws

Geslaagde opening van Seats2Meet in Office Hotel Zuid

De opening van Seats2Meet in Office Hotel Zuid is een feit.  Luigi Prins en Ronald van den Hoff, oprichter Seats2meet openden onder begeleiding van presentatrice Pauline de Wilde de eerste echte Seats2meet-locatie in Haarlem. De vestiging wordt gemanaged door Klaartje Vreeken.

Ronald van den Hoff lied doormiddel van een Masterclass beide zijn Seats2Meet concept en zijn beelde van huidige samenleving doorschijnen. Seats2meet-concept is gebaseerd op de visie dat over tien jaar de vaste medewerker met één baan is uitgestorven: Society 3.0. Zoals Van den Hoff zelf bewoordde: “De 9-tot-5-mentaliteit is achterhaald en er is geen sprake meer van een traditioneel hiërarchisch managementsysteem. Dit geeft baan voor de nieuwe medewerker, de Zelfstandige Professional. Toegang is belangrijker dan bezit en we zien de opkomst van het Sociale Kapitaal als betaalmiddel.”

De Office Hotel Zuid locatie in Haarlem vormt een alliantie met Seats2meet, het concept dat ondernemers met elkaar in contact brengt via het verhuren van ontmoetingsplaatsen en werkplekken en een podium biedt voor evenementen. Al meer dan 130 locaties in Nederland werken volgens het Seats2meet-model en vormen een netwerk. Van den Hoff: “Met Seats2meet willen wij de nieuwe Zelfstandige Professionals een platform bieden, waar zij samen sociaal-economische waarde kunnen creëren. Het is een mooie ontwikkeling dat er nu ook een locatie in mijn geboortestad Haarlem is.”

Werken in ruil voor kennis

Binnen Seats2meet Office Hotel Haarlemmerhout zijn 15 werkplekken beschikbaar, waar je mag werken in ruil voor het delen van je kennis. Klaartje Vreeken: “De aanwezige host faciliteert en verbindt elke dag weer ondernemers. Het betekent optimaal samenwerken in een omgeving waar je razendsnel de juiste mensen ontmoet. Als je een klant wilt ontvangen of een training wilt geven, betaal je alleen voor wat je gebruikt, dus per stoel.”

Luigi Prins: “Seats2meet is al geruime tijd een succesvol en bewezen concept in Nederland en internationaal, maar was nog niet echt in Haarlem vertegenwoordigd. Het past goed binnen ons Office Hotel concept. Wij zijn er trots op om op deze manier waarde toe te voegen aan netwerk, kennis en omzet van ondernemers op een inspirerende locatie naast het oudste stadsbos van Nederland.”

Deel dit artikel

Ga direct naar

Event organiseren?

Laat je telefoonnummer achter en we bellen je terug om de mogelijkheden te bespreken.