Home / Blog / Nieuws / Eventsplaats organiseerde een Ballendag bij Office Hotel
Nieuws

Eventsplaats organiseerde een Ballendag bij Office Hotel

Vrijdag 13 november was het Ballendag binnen het Office Hotel en dat heeft iedereen geweten. Onder leiding van Eventplaats en kornuiten vlogen de pingpongballen, de grappen, confetti en sporadisch een bierflesje je om de oren. De Ballendag kende zijn weerga niet. Onder goed gezelschap van diverse huurders en de lieftallige dames van Office Hotel is de Ballendag gedoopt tot een gezellige dag met een enorm goede sfeer.
 
Eventplaats heeft de Ballendag georganiseerd om de onderlinge interactie tussen de huurders te verbeteren. Ervaring leert dat huurders meegaan in de hectiek van hun dagelijkse werkzaamheden en daarom weinig tijd besteden aan het socializen met andere huurders. Eventplaats waardeert het dan ook dat de deelnemers van de Ballendag hun beste kant hebben laten zien door de moeite te nemen om op te komen dagen. Dit geldt zowel voor de individuen als de bedrijven zelf.
 
Noemenswaardig is dat Jordy, de captain van G&V Projecten glansrijk heeft gewonnen. Jordy gefeliciteerd en iedereen bedankt die de Ballendag heeft bezocht. We zijn het er unaniem over eens dat het een onvergetelijke dag was die vraagt om meer. Tot snel d

Deel dit artikel

Ga direct naar

Event organiseren?

Laat je telefoonnummer achter en we bellen je terug om de mogelijkheden te bespreken.