Home / Blog / Artikelen / Facility Manager Linda: “Tijdens de lunch ontstaan tussen huurders veel gesprekken, dat vind ik leuk om te zien”
Linda _ Office Hotel
Artikelen

Facility Manager Linda: “Tijdens de lunch ontstaan tussen huurders veel gesprekken, dat vind ik leuk om te zien”

Linda Meijer werkt sinds oktober 2016 als Facility Manager bij Office Hotel (locatie oost). Voor deze dynamische functie heb je best wat energie nodig. En dat heeft Linda, want naast haar werk voor Office Hotel volgt zij een hbo-studie Management, Economie & Recht én is zij moeder van 2 pubers. Vandaag nemen we een kijkje achter de schermen.

Linda, vertel eens: wat doe jij als Facility Manager bij Office Hotel zoal?

“Ik heb als Facility Manager een breed takenpakket. Zo zorg ik ervoor dat de bedrijfsrestaurant en keuken aan de wettelijke eisen voldoen, houd ik toezicht op uitvoering van het hygiëneplan, en ben ik verantwoordelijk voor het assortiment. En wanneer er zich onvolkomenheden in of om het pand voordoen zorg ik dat dit zo snel mogelijk wordt opgelost. Met het doel het voor onze huurders zo aangenaam mogelijk te maken.”

Kun je een beeld schetsen van hoe een werkdag eruitziet?

“Concreet betekent dit dat ik mijn ochtend start met inkopen doen voor het bedrijfsrestaurant: verse croissants, gezonde salades, yoghurt met vers fruit en diverse snacks. We hebben een breed aanbod. Ook verse jus d’orange en zuivel staan op de lijst. Bij Office Hotel Oost is het restaurant vanaf 9.30 uur open om huurders te voorzien van heerlijke versnaperingen, dus mijn dag begint best al vroeg. Tevens zorg ik dat de vergaderzalen klaar zijn en verzorg ik indien gewenst catering. Na de lunch duik ik meestal achter de computer voor de administratie en om reserveringsaanvragen te behandelen. Zowel huurders als externe partijen kunnen vergaderzalen bij ons boeken. Ook neem ik de taken van Sanne (locatiemanager Office Hotel) waar wanneer zij een keer een dagje vrij is of vakantie heeft. Dus huurders van Office Hotel Station en Office Hotel Zuid hebben mij wellicht ook weleens bij hen in het kantoorpand gezien.”​

Wat vind jij zo leuk aan het werken voor Office Hotel?

“Mijn werkzaamheden zijn zeer divers en dat maakt mijn werk ook zo leuk. Tijdens de lunch ontstaan tussen huurders vaak gesprekken. Bij Office Hotel huren vooral ondernemers met een midden- of kleinbedrijf kantoorruimte en dat leidt ertoe dat er veel wordt genetwerkt. Ondernemers uit allerlei branches maken kennis met elkaar, doen hun verhaal, en bundelen hun krachten. Ik vind dat erg leuk om te zien. Daarnaast heb ik leuke collega’s, zo kan ik ontzettend lachen met mijn collega Kelly. Wij zijn vaste gezichten en het persoonlijke contact dat wij met de huurders hebben, wordt erg gewaardeerd. Ten slotte krijg ik veel vrijheid van de Cobraspen Groep, het bedrijf waar Office Hotel onder valt. Dat vind ik erg belangrijk.”

Wat merk jij dat huurders belangrijk vinden?

“Zij vinden een gevarieerd aanbod belangrijk en waarderen het als wij inspelen op de trends. Zo hebben we al eens pokebowls, gazpacho en overnight oats gemaakt. Daarnaast hebben we elke dag vegetarische gerechten en soep, en we werken met seizoensgebonden producten. Zo blijft het voor iedereen aantrekkelijk om dagelijks een bezoek aan ons restaurant te brengen.”

Linda, bedankt voor je enthousiaste verhaal! Waar zouden jullie graag meer over willen weten? Laat het ons vooral weten door een reactie te plaatsen of ons contactformulier in te vullen.

Deel dit artikel

Ga direct naar

Event organiseren?

Laat je telefoonnummer achter en we bellen je terug om de mogelijkheden te bespreken.