Office Hotel

Kies hier jouw kantoor & be creative!

Check Beschikbaarheid & Reserveer

All-in kantorenconcept Drie locaties: Haarlem Zuid, Oost en Centraal Station

Ben jij op zoek naar een kantoorruimte met een centrale ligging in Haarlem? Waar je alles binnen handbereik hebt én waar je je eigen creativiteit kwijt kunt zodat je kantoor de juiste look & feel heeft die bij je bedrijf past? Dan ben je bij Office Hotel Haarlem aan het juiste adres!

Office Hotel Haarlem is een All-in kantorenconcept, waar je al vanaf € 295,- per maand over een eigen kantoor beschikt. Er worden diverse kantoorruimtes aangeboden in combinatie met een all-in service pakket. Office Hotel biedt een totaal pakket aan waardoor je zelf met bijna niets meer rekening hoeft te houden, op de inrichting van je eigen kantoorruimte na. Office Hotel verzorgt onder andere de algemene ruimtes, supersnel internet en nog veel meer! Office Hotel beschikt over drie locaties één in Haarlem Zuid (naast de Hout), één direct naast Centraal Station Haarlem en één direct naast alle uitvalswegen, namelijk Haarlem Oost. 

Kortom alles is aanwezig om zo efficiënt mogelijk aan het werk te gaan, dag na dag én zonder verborgen extra kosten achteraf.

Lees meer over Office Hotel Haarlem
3 Office Hotel locaties in Haarlem

3 Office Hotel locaties: Station, Oost & Zuid. Welke past het beste bij jou?

Ben je op zoek naar een centraal gelegen kantoorruimte met luxe uitstraling? Dan is Office Hotel Station de locatie voor jou. Deze locatie ligt direct naast Centraal Station van Haarlem en beschikt over 15 luxe units, variërend in grootte van 12mtot 50+m2. De locatie beschikt over een beveiligd fietsenhok, electrisch toegangshek en parkeerplaatsen op het terrein (€125,- per maand). Zestig procent van de ruimtes is al verhuurd, wees er dus snel bij. 

De locatie Historie
Centraal Station Haarlem

Office Hotel Zuid is gelegen in de hout van Haarlem, tegenover La Place. Het oude bankgebouw is voorzien van de modernste faciliteiten, en ligt in een rustige en groene omgeving. De dertig moderne kantoorruimtes zijn verspreid over de begane grond en de eerste verdieping.

De locatie De Haarlemmerhout
Bereikbaarheid

Office Hotel in Haarlem vind je op plekken waar de bereikbaarheid goed is. Zo ook binnenkort in Haarlem Noord net naast de Schipholweg/Europaweg. Hou de website of nieuwsbrief in de gaten!

De locatie Bereikbaarheid

Neem een kijkje in Office Hotel Haarlem

Agenda rondleiding office hotel haarlem

Ervaar Office Hotel zelf!

Plan gemakkelijk zelf een rondleiding door het Office Hotel en kies je kantoorruimte op locatie.

Toon tijden

“Wat een snelle service bij Office Hotel. Helemaal Top... het lijkt wel of ik in een hotel zit!”

Roland Zwaanswijk - Imag opleiding & advies

De bedrijven

Stay up to date Nieuws en ontwikkelingen